top of page

Hjelp, hvordan gjør jeg dette?

Nå gjør jeg noe jeg ikke kan, nemlig å blogge, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Her inne vil jeg dele bilder og små og store ting som skjer i min hverdag. Det blir nok ikke oppdateringer hver dag, men jeg skal prøve å følge den opp så godt jeg kan. Denne helgen har det vært full fart med både konsert i Langevåg og i Sykkylven, det var arrangementer hvor gamle sanger og salmer ble tatt frem. I Sykkylven er dette et årlig og et veldig populært arrangement.

I dag ble også CDen sendt til fabrikken der den skal trykkes opp og sendes ut. Nå kan ingenting endres på, og det gjør meg både utrolig nervøs og stresset, tenk viss noe er feil eller ikke bra nok! Har veldig mange tanker rundt det å gi ut album, kjenner jeg er stolt, men også skremt. Det er kanskje rart å si at dette er en drøm som nå kommer i oppfyllelse, siden jeg er bare 18år. Men dette er veldig stort for meg, og derfor kjenner jeg frykten for at den ikke blir likt. Det er kanskje vanlig å ha slike tanker, men jeg skal uansett tenke positivt, for dette er virkelig en drøm som kommer i oppfyllelse!

Stine

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page