top of page

Øyeblikk

På albumet som snart kommer ut er der en sang som heter "Øyeblikk". Det er kanskje den sangen som jeg er mest nervøs over, for jeg har vært med å skrevet den. I juni var jeg på Song Farm i Sverige på en liten øy som heter Saltö. Song Farm er et arrangement for låtskrivere, artister og produsenter fra Norden.

Jeg var utrolig nervøs før jeg reiste, og jeg ville egentlig trekke meg. Jeg kjente ingen, og viste ikke hvem jeg skulle være med eller hva jeg skulle gjøre. Jeg var super usikker og spent når jeg endelig bestemte meg for å dra. Jeg kom dit noen dager etter de andre pga. eksamen på skolen. Det gjorde det ikke lettere. Jeg ble ekstremt beskjeden og stille de første timene. De andre var allerede blitt godt kjent og hadde en god tone. Jeg ble heldigvis plassert på rom med Jenny Langlo som jeg hadde truffet før, det var jeg veldig glad for.

Der var mange kjente personer der bl.annet Alexander With, Elisabeth Carew, Carina Dahl, Julie Bergan og Tommy Fredvang. Og blant de etablerte gode artistene skulle jeg være?

Hver morgen ved frokosten ble vi delt inn i forskjellige grupper. Jeg kom på gruppe med låtskriveren Ingrid Skretting fra Norge, og produsenten Tommi Mustajärvi fra Finland. Sammen skulle vi lage en Julesang som skulle fremføres allerede til kvelden. Første mål var et refreng før lunch. Det var ikke så lett som det høres ut, må innrømme vi hadde litt panikk en stund, det var ikke så lett å få julesteming når alt var så sommerlig rundt oss! Vi måtte ikke bare lage sangen, men vi måtte også spille den inn. Klokken ble 23 var alle samlet igjen, og vi skulle presentere det vi hadde fått til. Jeg var fortsatt noe stille og lettere nervøs. De andre hadde "kule" fengende sanger, sanger som ungdommer flest hører på. Jeg hadde en helt annen sjanger enn de andre. Julesang blant alle pop sangene..

Stemningen i rommet når de forskjellige sangene ble spilt av var magisk, alle var i godt humør og alle var fornøyde med sine resultat av dagens arbeid. Når sangen vår skulle spilles av hadde jeg hjertet i halsen. Men de likte heldigvis "Øyeblikk" , og vi fikk mange gode tilbakemeldinger. Kan ikke beskrive hvor lettet jeg var da!

Etter at alle sangene ble spilt av var det fest, og jeg tror ikke jeg har hatt det så gøy på lenge.

Det er ikke ofte jeg er oppe til klokken seks om morgenen, og det verste var at frokosten var klokken åtte. For å si det sånn hoppet jeg elegant over den.

Song Farm var virkelig et minne for livet!

-Stine

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page