top of page

Nytt År!

Nå er det ikke lenge til nyttårsaften, og et nytt år starter snart. Har alltid hatt en rar følelse i kroppen når et nytt år kommer og når ting tar slutt. Vil liksom at ting ikke skal forandre seg siden jeg har det så bra akkurat nå! Men jeg opplever uansett at hvert år som kommer blir like bra og kanskje bedre. Så jeg må lære meg å glede meg til fremtiden, og ikke gå rundt å gru meg :)

Siden jeg var rundt 12 - 13 år har ikke jeg likt nyttår og bursdagen min i Januar. Jeg var redd for at folk ikke skulle bli imponert når jeg sang siden jeg hadde blitt et år eldre. Jeg såg også mye eldre ut i den alderen. Sukk..for noen "selvopptatte" tanker, men jeg har alltid følt et stort press på å måtte prestere. Setter nok alt for store forventninger og krav til meg selv....Jeg har ofte hørt at jeg tenker for mye, men det er ikke så lett å la være *haha*

2014 kommer til å bli et spennede år! Fremfor meg står nye oppdrag og russetid, men jeg har ikke peiling på hvor jeg ender neste år. Hvor bor jeg? Får jeg nok oppdrag? Tar jeg et friår eller går jeg på skole? Tiden får vise , men uansett jeg gleder jeg meg til 2014!

Jeg har laget en kollage med bilder fra forskjellige oppdrag 2013, og dette året har rett og slett vært fantastisk! Jeg har selfølgelig hatt noen nedturen, men oppturer har det vært mange av også. Det ligger flere bilder på facebooksiden min: Stine Hole Ulla.

Ønsker dere alle et godt nytt år!

-Stine

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page