Norske Talenter & Old Hollywood

28.05.2014

Nå er det mandag og jeg sitter å jobber med eksamen. Har heldigvis kommet opp greie fag, har lenge fryktet biologien, men den slapp jeg heldigvis.

Fredagen var det Norske Talenter finale, noe som var veldig spennedes å se på. Må innrømme det var litt rart å sitte hjemme å følge med. Jeg kunne kjenne på kroppen spenningen og nervøsiteten jeg følte da jeg var med. Det var utrulig mange flinke som var med i finalen, og til en forandring var det ikke bare tre som var i finalen, men ti stk. Det kom ikke som et sjokk at Angelina tok seieren, en så skjønn og talentfull jente skal man lete lenge etter. Gleder meg til å følge henne fremover, men først å fremst må hun få lov til å være et barn. Må også si at danserene var knallgode, spesielt Juice Crew og Daniel. Det er ikke ofte jeg får frysninger av å se på dans! 

 

Lørdagen sang jeg på et arragement som designeren Judith Bech stelte istand. Temaet var Old Hollywood, og vi alle hadde pyntet oss i Old Hollywood stil. Dette var en kveld jeg sent vil glemme. Judith er så talentfull og ikke minst utrolig snill. Det var en ære å få bære en av hennes vakre kjoler. Har lagt ut noen bilder på facebooksiden min viss du vil se. 

 

Laget forresten en liten video fra da jeg var med i Norske Talenter før helgen. Dette er en amatørvideo, ikke proff i det hele tatt, men det viser noen gøye minner. 

 

Stine 

Please reload

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:

Velkommen til bloggen min :)

October 21, 2013

1/1
Please reload

Siste innlegg:

March 28, 2016

March 19, 2016

March 17, 2016

February 17, 2016

February 2, 2016

January 29, 2016

January 23, 2016

Please reload

Gjør et søk basert på:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle