Best Company

11.09.2014

Det er en del ting som har skjedd i det siste, jeg blant annet flyttet til storbyen, noe som er veldig spennende.  Jeg har også fått nytt bookingselskap, Best Company, der Geir Hamnes  er daglig leder.  Jeg er så langt veldig fornøygd, og jeg gleder meg til tiden fremover.  

 

 

 

I forbindelse med nytt bookingselskap har jeg også vært på en gøy fotoshoot. Bildene ble tatt av den dyktige fotografen Ingar Næss, og jeg ble sminket å stylet av Lene Kristin Riiser. Alltid kjekt å bli dullet med! Denne fotoshooten skjedde ganske spontant, og jeg fikk en liten stund panikk for jeg viste ikke hva jeg skulle ha på meg. Heldigvis hjalp Riccovero og Mildh Press Norway meg i siste liten, og de hadde så mye fint også! 

 

Backstagebildene er tatt av Ingar Næss. 

 

 

Ha en nydelig dag videre.

Stine 

 

Please reload

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:

Velkommen til bloggen min :)

October 21, 2013

1/1
Please reload

Siste innlegg:

March 28, 2016

March 19, 2016

March 17, 2016

February 17, 2016

February 2, 2016

January 29, 2016

January 23, 2016

Please reload

Gjør et søk basert på:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle