top of page

Påsken min!


Da var påsken over, litt trist egentlig. Jeg har hatt en fantastisk påske hjemme i Sykkylven, ingenting er som å komme hjem til familien, og ikke minst møte på venner som jeg ikke har sett på en stund. Det som er så fint med Sykkylven er at man alltid møter på noen man kjenner, slik er det ikke i storbyen, må si jeg savner det litt.

Påsken er en av mine absolutt favoritt høytider, da samles storfamilien, og vi finner på koselige ting som for eksempel brettspill og skigåing.

Her er noen bilder fra min påske.

- Langrenn på Fjellsetra -

---

Hvert år har vi påskerebus på Hole-Garden, det blir rett og slett ikke påske uten! I år var vi rundt 30 familiemedlemmer som deltok, kjekt at vi klarer å samle så mange nesten hvert år. Er veldig glad for jeg har et så tett forhold til dem :) Påskerebusen i år bestod av 5 lag og 5 poster med felles grilling tilslutt. Påskerebusen er det beste med hele påsken!

Post 1: Slektstre - Post 2: Quiz - Post 3: Mimeleken - Post 4: Stafett med potetløp, appelsinløp, kaste på blink og "melkespann" holdning. Post 5: Skattekart.

VELDIG GØY!

Hele gjengen unntatt mamma som var fotograf :)

<3

Vi trosset også vær og vind og gikk på skogstur. Vi fisket og grillet mens det lavet ned, var mildt sagt en kald opplevelse, men også veldig fin :) Vi fikk forresten ingen fisk, så middagen ble pølser og kaffi, nyyydelig.

- Fredrik -

Søskenkjærlighet

Fine Mari, ute i Sykkylven City ;)

---

Jeg skal være hjemme i Sykkylven til over neste uke, skal nemlig være med å synge på "Må Korsets Tre Slå Rot", en musikalsk fortelling om St.Sunniva, Norges første Helgen. Skal spille Sunniva, så er veldig spent. Konsertene skal være i Spjelkavik Kirke lørdag 11.April og i Sykkylven Kirke 12.April .

Ha en fin dag videre,

Stine

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page