Sminkevideo

19.03.2016

 

 For en stund tilbake var jeg med på en sminkevideo hos Beauty House Oslo, noe som var veldig gøy å være med på. De er jo så utrolig dyktige på sminke, og alt annet innen beauty. Så jeg går alltid dit viss jeg trenger å bli shinet opp. Det var forresten der jeg fikset negler og hår til den store MGP finalen.

 - work in progress -

 

 Jeg er ikke så god på sminke selv, så derfor er det super luksus å bli sminket av og til. Man føler seg jo sååå fin etterpå! Jeg prøver også å følge godt med når jeg blir sminket slik jeg kan ta med meg triks og teknikker videre.

 

-Video-

 

 

- Resultatet -

Elsker at sminken er så naturlig! 

 

Alle produktene er fra Frøya Cosmetics, som er en norskutviklet kosmetikkserie.

 

 

 

 

 

Stine

//reklame

Please reload

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:

Velkommen til bloggen min :)

October 21, 2013

1/1
Please reload

Siste innlegg:

March 28, 2016

March 19, 2016

March 17, 2016

February 17, 2016

February 2, 2016

January 29, 2016

January 23, 2016

Please reload

Gjør et søk basert på:
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle