top of page

Påsken 2016


Håper alle sammen har hatt en fin påske! Jeg har vært hjemme i Sykkylven, og har kosa meg veldig med både familie og venner! Jeg har gjort så mye gøy, har vært på revy, babyshower, båtturer, quiz, og påskerebus for å nevne noe.

Jeg vil gjerne vise dere noen bilder fra babyshowen og påskerebusen.

- Babyshower for snille og gode Amalie -

Min kjære venninne Amalie skal bli mamma, og da ble det selvfølgelig stelt i stand babyshower!

Dette var utrolig gøy!

Vi spiste taco, hadde babyshower leker og hadde baby-quiz. Gleder meg virkelig til Amalie får den lille som ligger i magen! Stas med den første babyen i venninne gjengen <3

Vi har selvfølgelig også hatt den årlige påskerebusen på Hole Gården <3

Årets rebusposter var: 1. potetløp - 2. skrelle appelsin fortest - 3. BH-konkurranse - 4. trillebåre race - 5. luftgæver - 6. Hva kjenner jeg på? 7. quiz - 8. lage ny tekst til gøy på landet

På posten "hva kjenner jeg på" var det om å gjøre å føle seg frem til hva som skjulte seg under duken. Der hadde vi en førstehjelps dukke, spaghetti, våtfor for katt (æsj), gele og levende makker! Så på den posten var det en god del som hylte og fikk grøssninger ned over ryggen (forståelig nok).

- Notater fra da de forskjellige lagene måtte lage ny tekst til "Gøy på Landet" -

Jeg har virkelig hatt en fin påske, men kjenner også at det skal bli litt deilig å komme i gang med hverdagen igjen. Jeg er konstant mett, og tror det trengs en pause fra alt godteriet, haha!

Klem

Stine


Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page