top of page

SEND MEG EN MAIL

stine gul kjole.jpg

Takk! Mailen din er sendt!

Ønsker du å legge til en ekstraordinær touch til ditt arrangement? Ser du etter en unik stemme som kan fortrylle publikummet ditt og skape minneverdige øyeblikk? Da er Stine Hole Ulla det perfekte valget!

 

Stine Hole Ulla er talentfull sanger, kjent for sin allsidighet og unike evne til å berøre hjertene til lytterne. Enten det er en intim middag, et storslått event, et romantisk bryllup eller en stor konsert, leverer Stine en opplevelse av høyeste kvalitet hver gang.

 

Med en repertoar som spenner fra klassisk og crossover til pop, musikal og viser, tilbyr Stine en bredde av musikalske sjangre som vil glede enhver smak. Hun skaper en variert og engasjerende forestilling som garanterer å begeistre ditt publikum.

 

Stine Hole Ulla kan tilpasses ulike settinger og preferanser. Velg mellom flere varianter av opptredenen, enten det er Stine alene med pianist for en intim stemning, med tillegg av fiolinist eller et blåseinstrument for ekstra dybde, eller til og med med et fullt band for en uforglemmelig opptreden.

 

La Stine Hole Ulla bidra til å gjøre ditt arrangement til et minneverdig høydepunkt med hennes blendende stemme og musikalske talent. Ta kontakt i dag for å sikre deg din datoen og opplev magien av live-musikk med Stine Hole Ulla!

Mail: booking@stineholeulla.no

Tlf: +47 40465537

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
bottom of page