top of page

Plateslipp

For en helg det har vært! I går kom endelig platen "Verden blir hvit" ut! Er det noen som har hørt den? Jeg har hatt så mange sommerfugler i magen de siste dagene, egentlig de siste ukene, jeg har det til og med ennå. Det er så mange følelser som er ute å går, og når jeg virkelig innser hva det er som skjer faller det gjerne en tåre eller to, av glede vel og merke. Lørdagen hadde vi en mini-feiring med kake og champagne sammen med familien min i Oslo, noe som var veldig koselig.

Når jeg våknet mandags morgen hadde jeg ikke sovet mye, og tårene kom alt for lett. Spenninger, forventninger og nerver gjør at jeg tar veldig lett til tårene. Veldig lettrørt er jeg også. Det er ikke akkurat så veldig kjekt, når du må sminke deg på nytt opp til flere ganger i løpet av kort tid. Men det er så absolutt GLEDESTÅRER :-) Til slutt gadd jeg rett og slett ikke å ta på maskara før jeg virkelig måtte, hah. Om morgonen fikk jeg en vakker gullring med en diamant på av familien. En ring der diamanten symboliserer mitt første album. Man kan også sette på flere diamanter, men det kan bare gjøres viss (forhåpentligvis) det kommer ut flere album.

Etter frokosten tok vi turen til plateselskapet der jeg signerte plater og snakket om alt som skulle skje fremover. Virkelig rart og veldig stas å sitte og signere sine egne plater! Føler meg så heldig som får lov til å oppleve dette. Jeg er så takknemlig! Jeg hadde også sangtime med Solveig Kringlebotn igår. Føler jeg lærer så mye fra henne. Hun er et behagelig , og veldig snilt menneske jeg setter stor pris på. Jeg avsluttet dagen med en minikonsert på Quality Hotell, Gardermoen :)

Albumnyhet her:

Ha en fin kveld videre,

Stine

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page