top of page

Akustisk "Traces" Innspilling


Idag har vi spilt inn en akustisk versjon av "Traces"!

Vi var så heldig å få låne "fabulous" suiten til Clarion Royal Christiania Hotel, der blant annet Justin Bieber har bodd. Stas. Der står nemlig et flygel, og det er ikke hvilket som helst flygel, det er faktisk Frank Sinatra sitt. Det er et flygel han tok med seg imens han var her i Oslo. På grunn av størrelsen kunne han ikke ta det med seg tilbake til USA, så derfor står det igjen her. Lucky us!

Trude Krisin Klæboe som også har vært med å skrive sangen spilte så fint på flygelet, veldig gøy å ha med Trude Kristin, vi har virkelig blitt gode venner! Heldige meg :)

Tove Margrethe Erikstad spilte nydelig på cello, det gjør seg virkelig med litt stryk på slike sanger. Det var første gang vi spilte sammen, og det kommer iallfall ikke til å bli siste. En veldig talentfull jente!

Bak-kamera teamet bestod av Ole Henrik Antonsen som styrte lyd, det er han som er produserte låta "Traces". Jørn Dalchow som er sjef for plateselskapet mitt daWorks Records stod bak kamera.

Gleder meg til å vise dere resultatet!

I morgen er forresten den store dagen, da slippes "Traces" ut! Jeg har så mange sommerfugler i magen, jeg er både nervøs og giret. Jeg vil jo så gjerne vise min lille "baby" til resten av verden, men er samtidig litt småredd for kritikerne. Jeg vet at de som ruller terningkastene ikke er så stor fan av ballader, så jeg prøver å forberede meg mentalt på de negative kommentarene og terningkastene. MEN dette takler jeg, slik er det å være med på sirkuset MGP.

Jeg er iallfall storfornøyd med låta!! :D

Stine


Σχόλια


Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page