top of page

MGP kjolen

Det å ha vært med på MGP har gitt meg så mange opplevelser og fine erfaringer, som for eksempel det å være med å lage min egen kjole! Det var kostymedesigneren Ingjerd Meland fra NRK som fikk kjoledrømmen i virkelighet, og det var hun som tok kontakt med designeren Natasha Borgli som tegnet og sydde kjolen. Jeg ville gjerne ha en kjole som var veldig meg, men som samtidig kunne overraske litt.

Det var ikke så vanskelig å velge farge, for jeg hadde lenge tenkt a jeg ville ha gull. Det var faktisk Erlend Bratland som gav med ideen da vi var på juleturne sammen <3

-Første kjoleprøve-

På første kjoletilpassing var kjolen var i et hvit bomullsstoff. Det var på grunn av det var en grov tilpassing, viss vi måtte gjøre store endringer så trengte vi ikke å ødelegge hovudstoffet.

-Andre kjoleprøve-

På den andre kjoleprøven var kjolen nesten ferdig, det var bare små justeringer som måtte gjøres. Det var på denne prøven jeg virkelig fikk et klart inntrykk om hvordan det endelige resultaten kom til å bli. OG jeg var veldig fornøyd! Natasha gjor virkelig en superbra jobb!

-Resultatet-

Resultatet ble jeg storfornøyd med, og prikken over ién ble et showpiece smykke fra Cecilie Melli.

- <3 -

-Stor opplevelse-

- Dette var virkelig min drømmekjole -

Stine

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page