top of page

Traces


<3

Låta "Traces" er en låt som jeg har blitt veldig glad i, og det er en låt som jeg føler er 100% meg. Den følelsen får jeg ikke ofte når det gjelder nye sanger, men denne har jeg virkelig fått et sterkt forhold til.

Jeg kontaktet Ingrid Skretting en gang i fjor vår, jeg hadde sammerbeidet med hun før da jeg deltok på Songfarm i Sverige. Jeg fortalte at jeg var på leting etter en ny singel, og lurte på om hun ville være med skrive. Hun var positiv, og fikk med venninnen Trude Kristin Klæboe, som jeg møtte på en event noen uker før. Ting bare klaffet. Begge to er helt fantastiske både musikalsk og personlig. De er to nydelige mennesker som jeg har fått gleden av å bli kjent med <3

Vi møttes for session hjemme hos Ingrid Skretting, faktisk på hennes bursdag! Hun har verdens søteste og fineste hjemmesudio på garasjeloftet. Så der koset vi oss med kake, og fant frem til melodioen til låta.

Ingrid har blant annet skrevet mange hits i Asia, og har jobbet lenge som låtskriver. Trude Kristin er jo selv artist, og hun har et veldig godt øre for harmonier og hun spiller nydelig på piano, så dette var virkelig et godt team.

Litt senere da teksten var på plass, spilte vi inn en demo i Oslo. Deretter tok vi med oss demoen videre til produsenten Ole Henrik Antonsen. Han lagde en super demo som ble sendt inn til MGP. Nå var det bare å vente i spenning, men jeg turte ikke å ha så store forhåpninger, men håpet var selvfølgelig tilstede.

Vi fikk beskjed om at de skulle bestemme seg i september, men september - oktober og november reiste av gårde uten at vi hadde fått svar.. Jeg hadde MGP fortsatt i bakhodet, men jeg hadde slått meg til ro med at de ikke ble MGP på meg.

Så når telefonen ringte 1.desember var det et sjokk! Jeg ble så glad at tårene rant! Ole Henrik Antonsen og plateselskapet daWorks Records stod virkelig på for meg da, jeg var nemlig på juleturne og fikk ikke gjort at jeg burde. Ole Henrik ordnet et stort orkester i Praha, arrangør,og div andre musikere. Jørn tok seg av NRK og alt det praktiske slik jeg kunne fokusere på turneen. Låta ble tilslutt ferdig, og jeg er så fornøyd med resultatet. Gleder meg til 2.februar! Da får dere høre hele sangen, ikke bare 15 sek. Sangen har så mye mer å tilby enn de 15sekundene viser!

Jeg er så glad for jeg får oppleve dette eventyret med Ingrid og Trude Kristin på laget, de er så flotte mennesker og jeg føler jeg har fått to gode venninner <3 Vi er faktisk utrolig like, alle er like lettrørt, noe som kan bli litt komisk til tider, og vi har også den samme fine musikksmaken ;-)

Låta kommer ut 2.februar! <3

God helg!

Stine


Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page