top of page

Sminkevideo


For en stund tilbake var jeg med på en sminkevideo hos Beauty House Oslo, noe som var veldig gøy å være med på. De er jo så utrolig dyktige på sminke, og alt annet innen beauty. Så jeg går alltid dit viss jeg trenger å bli shinet opp. Det var forresten der jeg fikset negler og hår til den store MGP finalen.

- work in progress -

Jeg er ikke så god på sminke selv, så derfor er det super luksus å bli sminket av og til. Man føler seg jo sååå fin etterpå! Jeg prøver også å følge godt med når jeg blir sminket slik jeg kan ta med meg triks og teknikker videre.

-Video-

- Resultatet -

Elsker at sminken er så naturlig!

Stine

//reklame

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page