top of page

Hjemme i Sykkylven


Jeg hadde en fantastisk helg hjemme i Sykkylven, en del jobb, men mye kos med familien også!

Jeg kom til Ålesund tidlig torsdags morgen, da var det intervjuer og øvinger som stod på timeplanen. Var innom Radio Ålesund, noe som alltid er like gøy! Hadde også et intervju med Nytt i Uka, det kan dere lese her: http://www.nyttiuka.no/default.aspx?menu=617&id=62403

Fredag hadde jeg konsert sammen med Hundeidvik Blandakor i Ikornnes Kyrkje, noe som var litt nervespirrende! For første gang skulle jeg opptre med "Traces", live forann et publikum. Lenge siden jeg har vært så nervøs, men jeg kom meg gjennom det og det gikk bra. NRK var også tilstede, MGP skal lage et forprogram som skal bli sendt dagen før finalen, så derfor var de en tur til Sykkylven. Stas å få vise frem min vakre bygd, og den viste seg virkelig fra sin beste side.

- Min søte katt Tinka -

Lørdagen hadde jeg med denne fine gjengen her og hadde en mini konsert på Amfi Moa.

Det var utrolig deilig å få noen dager hjemme, men også godt å komme tilbake til Oslo, har mange spennendes dager i vente!

Kjenner også at jeg begynner å få en del sommerfugler i magen, tenkt nå er det bare 10 dager til finalen- Hjelp! Dagene går så fort, føler det ikke er så lenge siden jeg fikk vite at jeg skulle være med.

Stine


Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page