top of page

Singelslipp

En dag full av følelser.

Har prøvd å forberede meg på denne dagen i ukesvis, på kritikk, tilbakemeldinger, og intervju. Men man vet ikke helt hvordan man reagerer før dagen virkelig er der. Jeg har hele tiden vært forberedt på dårlige terningkast, for jeg har blitt fortalt gang på gang er at anmelderene ikke liker ballader, og dette fikk jeg bekreftet idag. Jeg har herved fått tittlen underdog, noe som ikke er det mest negative som finnes, heldigvis. Mange av dem har faktisk vunnet hele greia, og det er det jeg har planer om å gjøre. Dårlig terningkast er selvfølgelig litt sårende, låta er jo min lille "baby" som jeg er så stolt av. Men kritikken gir også meg mer pågangsmot og motivasjon. Så på tide å tørke bort noen tårer, for jeg vil motbevise og vise at min låt er en vinnerlåt. Ferdig med den saken! ;-)

Det som har vært veldig fint er at mange skriver om stemmen min, og hvor godt stemmer min kommer frem i låta, og hvor vakker den er. Det er godt å høre, for da betyr det at vi har gjort noe riktig når vi skrev låta. Ingrid Skretting og Trude Kristin Klæboe har virkelig gjort en fantastisk jobb!

Som tidligere sagt er "Traces" en låt som er 100% meg, sjangermessig og stemmemessig.

"En fantastisk stemme som kommer til å skinne utover våren, uansett plassering..."

-STEIN ØSTBØ, Dagbladet

Jeg setter også veldig stor pris på tilbakemeldingen fra Rolf Løvland på NRK sine nettsider. Han er jo en mann jeg ser veldig opp til, og en som jeg håper jeg får sammerbeide med i fremtiden. Har har jo blant annet skrevet monsterhiten "You Raise Me Up". Så et sammerbeid med han hadde vært stort!

Nå er snart denne dagen over, og det blir kanskje litt godt. Kjenner jeg er litt sliten, men bare på grunn av det har vært en stor dag. Endelig har jeg fått vist frem min "kjære", og jeg er så stolt! Nå er denne sangen fri, og den skal få leve og treffe andre mennesker. For jeg tror den kan treffe noen i hjerte på samme måte som den traff meg.

Må også si at jeg setter pris på alle dere som har trykt "liker" og satt igjen en fin kommentar. Tror ikke dere forstår hvor mye det egentlig betyr for meg. Man skal jo egentlig ikke bry seg om likes, men av og til er det litt vanskelig å la være. Å gi ut en låt er litt personlig, og da setter man pris på at folk bryr seg, og det er virkelig mange gjort i dag. Tusen hjertlig takk <3

Det blir nok ikke en sen kveld, for i morgen skal jeg blant annet på kostymeprøver og koreografiprøver.

Blir spennende!

Du finner "Traces her:

Spotify: http://bit.ly/TracesSpotify

TIDAL: http://bit.ly/TracesTIDAL

Apple: http://bit.ly/TracesApple

Stream i vei!

Ha en fin kveld alle sammen.

Stine


Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page