top of page

You'll Never Walk Alone

I går sang jeg på en støtte konsert for tyfon ofrene i Filippinene, og der sang jeg blant annet "You'll Never Walk Alone". Følte at den sangen passet bra siden den har så sterk tekst om håp, tro og det å aldri gi opp når ting rundt er mørkt. Det er fryktelig det som har skjedd, og veldig vanskelig å forestille seg.. Så håper folk støtter de som trenger det nå.

Ellers reiser jeg til Oslo i morgen for noen promoterings dager for albumet. Tirsdagen er det opptak til Nitimen på P1, som blir sendt 21.desember. Senere på kvelden er det Kveldsåpent på P1. Onsdagen må jeg nok stå opp 04:00 *hjelp*, for da er det God Morgen Norge som står for tur. Jeg har vært der to ganger før, men gleder meg like mye nå som første gang jeg var der. Må innrømme at jeg gleder meg til å bli sminket og dollet med av de flinke sminkedamene på TV2. Kanskje der er noen av de som sminket meg på Norske Talenter i fjor? Senere på dagen skal jeg videre til Radio Norge og Radio Metro. Kan legge ut klokkeslett på facebooksiden min når jeg vet mer om når det blir sendt eller om det er direkte:)

Denne uken blir veldig hektisk med oppdrag hver dag i 10 dager, blir ikke så mye skole disse dagene, men jeg skal prøve å ta igjen alt det tapte. Liker ikke å henge bakpå..

På torsdag skal jeg synge på AMFI Moa kl. 17, der vil det bli en minikonsert og platesignering. Det samme blir i Ørsta fredag kl. 17. Er veldig spent på om noen vil dukke opp, krysser fingrene! Lørdagen skal jeg opptre i Ålesund på et privat arrangement, og søndagen skal jeg ha Julekonsert i Sykkylven Kirke kl.18.

Håper dere liker videoen,

Stine

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page