top of page

Oslo

Nå er jeg i Oslo, og ferdig med første promoteringsdag. Jeg begynte dagen med opptak til Nitimen på P1 som blir sendt 21.desember. Sang også live, med pianist Ole Bjørn Talstad. Utrolig gøy å være med på et radioprogram som er så populært, så det ble også noen ekstra nerver!

Etter Nitimen var det intervju med VG. Er usikker på hvilken dag det kommer, men det kommer i løpet av denne uken eller neste, sier i fra:) Viktig å holde tungen rett i munnen på slike intervju, men jeg må innrømme at jeg synest det er veldig gøy.

Nå sitter jeg hjemme hos tanten min og har akkurat spist nydelig middag. Jeg må ha verdens beste tanter, for de stiller alltid opp for meg. Blir rett og slett bortskjemt når jeg er her! Nå skal jeg bare slappe av til jeg drar videre opp til NRK igjen for et nytt radiointervju. Skal være med på "Kveldsåpent" på P1 rundt klokken 19.

I morgen skal jeg være på TV2 klokken 05.00, skal være med på God Morgen Norge. Tør ikke å tenke på hvor tidlig jeg egentlig må stå opp, men gleder meg likevel. Skal ha med meg Ole Bjørn Talstad på piano, som er kjempeflink! Veldig skummelt å synge på live tv, men det får bare gå som det går. Etter God Morgen Norge er det videre til Radio Norge, intervju med TV2 igjen og til slutt Radio Metro. Så i morgen blir det en travel, men kjempegøy dag!

Jeg kan bare legge ut et bilde om gangen, så derfor blir det bilde collage..

Forklaring til bildene: Første bilde er av meg og Ole Bjørn på Nitimen, klar for opptak. Nede til venstre er av VG intervjuet, og nede til høgre er bilde av en plakat som skal bli brukt til konserter og signeringer. Første gang den skal bli brukt blir på AMFI Moa torsdag klokken 17.

Rart å se seg selv på en så stor plakat, den er 2 meter høy!

Ha en fin kveld,

Stine

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page