top of page

Riccovero

Det er veldig mange som har spørt hvor kjolene jeg har brukt i det siste kommer fra. De vakre kjolene kommer fra Riccovero! Jeg er veldig glad i deres klær, de er stilrene og det er antrekk som kan brukes år etter år.

Hjemmeside: http://www.riccovero.no/

I dag er det også første advent, så nå begynner endelig juletiden <3 Føler det er en spesiell stemning nå, kanskje det er fordi jeg er så opptatt av Jul? Her i familien har vi heller ikke begynt på julegavene ennå, så gleder meg til å gå på julegavehandel i julepyntede kjøpesenter!

Skal ha julekonsert i Sykkylvs- kirken kl. 18 idag sammen med Blue Horn Jazzband! Kanskje vi snakkes? :)

-Stine

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page