top of page

Jul

Hei igjen! Det har gått i ett de siste dagene, egentlig de siste ukene - travelt og kjekt! Men det har gått litt utover oppdatering på bloggen, skole og søvn..

Fredag var det Stavanger som stod for tur, og det skulle ikke være lett å komme seg dit. På grunn av dårlig vær var Vigra stengt, men jeg tok uansett turen utover i håp om at det skulle gå et fly, og det gjorde det. Etter mange timer venting lettet flyet til Bergen der jeg skulle mellomlande. I Bergen var det heller ikke en dans på roser, for den flyplassen hadde også vært stengt. Etterhvert fikk jeg heldigvis byttet til et annet fly som skulle til Stavanger. Ikke nok med det så klarte flyselskapet legge igjen kofferten min en eller annen plass mellom Ålesund og Stavanger. Jeg var allerede forsen til lydprøvene, men fikk heldigvis en liten før det hele startet. Men der stod jeg uten koffert, uten sminken min og mine dyrbare kjoler! Jeg var så fortvilet, og sliten av den alt for lange reisen. Jeg fikk heldigvis lånt meg en kjole, men ikke helt i min størrelse. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke følte meg særlig vel på scenen. Jeg hadde jo ikke fått tatt den ønskede dusjen, og heller ikke fått sminket meg og ordnet håret. Off.. men men, jeg overlevde kvelden, og følte jeg gjorde en god jobb uansett. Er rart å tenke på hvor viktig det er å føle seg vel når du skal stå fremfor mange mennesker, men nå har jeg erfart hvordan det er også *haha*.

Dagen etter reiste jeg til Oslo og hadde et par Julekonserter for ansatte med familier ved Ahus. Den turen gikk fint, og jeg koste meg virkelig på Lørenskog, Både kjole og sminke var på plass der! ;)

Jeg hadde også julekonsert i Sykkylven kyrkje. Jeg kjente virkelig at nervene var på plass den dagen, for det er alltid spennende å synge fremfor dine egne. Jeg ville jo gjøre dem fornøyde! Konserten ble veldig vellykket, og jeg hadde med den fantastiske gruppen Blue Horn Jazz Band som gav konserten det lille ekstra. De er så flinke!! Jeg var også veldig spent på om det ville komme folk siden det hadde vært flere konserter allerede i Sykkylven. Heldigvis kom det veldig mange på konserten, over 500 - noe som gledet oss veldig.

Bildet er fra konserten, tatt av Sykkylvsbladet.

Ha en fin kveld!

Stine


Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page