top of page

Lillejulaften

Idag hadde vi den årlige juletrehentingen, noe som er like kjekt hvert år! Har lagt ut flere bilder på siden min på Facebook (Stine Hole Ulla), viss noen har lyst å se flere.

Jeg er en person som er veldig glad i tradisjoner, og jeg er heldigvis ikke den eneste i familien som er det. Så juletrehenting er en av de beste tradisjonene vi har. Juletreene er nok ikke de fineste som finnes, men de er utrolig sjarmerende!

Når vi har juletrehenting kommer Onkel Bjørn med en julepyntet traktor der hengeren er fylt med små og store nisser. Vi kjører opp i skogen der vi finner oss noen "nydelige" tre, og vi koser oss også med julekaker, gløgg og julemusikk. I år så vi også noen ekte nisser som tuslet rundt om i skogen, det var veldig stas for de små barna!

-Stine


Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page