top of page

A Walk Down Memory Lane

Når jeg tenker tilbake på alt jeg har fått vært med på føler jeg meg veldig heldig. Inn i mellom øving til biologitentamen har jeg scrollet nedover facebooksiden min og funnet mange gode minner. Jeg fant blant annet denne videoen som ble laget til finalen. Det var så gøy å spille inn den! Vi var under nasjonalteateret, og jeg husker at der var veldig fuktig, ingen vits å krølle håret for å si det sånn;)

Jeg har også lagt ut link på facebooksiden min da jeg var på Senkveld og sang med Nilsi. GØYGØY! Husker da jeg kom "backstage" og møtte Nilsi. Etter sminken gikk vi for å øve, og jeg viste ikke hva jeg hadde i vente. Da vi begynte å synge klarte jeg ikke å holde latteren for meg selv, stakkars Nilsi. Jeg fikk til og med beskjed om å ikkje flire så mye når vi kom på scenen, så jeg konsentrerte meg veldig for å holde latteren tilbake. Husker at jeg ikke var så nervøs da vi var på scenen, jeg hadde det bare utrolig gøy :)

Jeg kunne har skrevet slike historier i hele kveld, men jeg har en biologitentamen jeg må lese til. Jeg trenger å lese for å si det sånn!

-Stine


Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page