top of page

Update

Nå er jeg inne i det siste halvåret av min tid på Sykkylven videregående skole noe som gjør at jeg kommer til å konsentrere meg mer om skolen fremover. Var ikke akkurat et skolegull i høst, litt mye fravær, hah. MEN angrer ikke på mitt store fravær, jeg kan jo aldri få igjen denne spennede tiden som har vært og er nå. Jeg er også veldig fornøgd med karakterene mine til tross for jeg har vært borte veldig mye :) Kjenner at jeg kommer til å savne å gå på videregående, jeg har det så fint der!

Den siste tiden har jeg blant annet opptredd i Stavanger, her hjemme i Sykkylven på nyttårskonserten, vært på øvinghelg med Solveig Kringlebotn, og blitt intervjuet av tv-kanalen TV8. Det kommer på fredag. Jeg har også fylt 19år! Nå begynner jeg å bli "voksen", hohoi! Vet ikke om jeg liker det så veldig godt egentlig. Til helgen skal jeg synge på en skipsdåp i Tomrefjord, noe som helt sikkert blir gøy. En ny ting som har skjedd er at jeg har meldt meg inn i et treningsenter. Har hørt et lite rykte om at trening gir deg energi og overskudd, så dette håper jeg er sant! Nå har jeg vært der noen ganger, men har fortsatt problemer med å finne ut hvordan de forskjellige apperatene fungerer! Hvorfor skal det være så vanskelig? Må vel spør noen om hjelp, men det er ikke alltid like lett (må skjerpe meg).

Legger ved et klipp fra 2012 da jeg sang med Trondheimsolistene *STAS*

Dere kan se flere videoer på youtubesiden min "STINE ULLA" :)

Stine

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page