top of page

Russetid

Nå har endelig russetiden kommet! Tror jeg har ventet på denne tiden siden jeg var i barnehagen. Jeg er i russebil med mine beste venniner, noe som gjør russetiden enda bedre. Vi har kallet russebilen VINinnene, noe som sier veldig mye om oss. Vi er en gjeng gode venniner som liker VIN, så da måtte navnet bare bli VINinnene. I går startet russetiden med rebusløp, Ålesundstur og Konradløpet i dag kl 05.00! Tok russeknuten som går ut på å være våken i 24 timer, så er selvfølgelig trøtt i dag, men det hører jo med! :)

I morgen reiser vi på landstreff på Lillehammer, noe som helt sikker kommer til å bli en opplevelse for livet. Og, ja, vi lover å ta vare på hverandre :)

Nå er jeg halvveis på vei ut døren, for nå skal vi ut å gjøre fantestreker!

Følg gjerne med på instagram profilen min, prøver å legge ut så ofte jeg kan. (stineholeulla)

-Stine

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page