top of page

Premiere

Dette har vært en kjempekjekk uke! I løpet av de 6 siste dagene har jeg blant annet vært på to premierer sammen med Geir Hamnes. Vi var først på Billy Elliot premierer på folketeateret forrige torsdag, og på Wallmanns Premiere igår.

Billy Elliot var utrolig bra, for et trøkk det var i salen! Jeg ble så imponert over alle som var på scenen, ikke minst imponert over han som hadde hovudrollen.

Det er så fint med en by som Oslo er at det skjer så mye, så jeg kommer nok helt sikkert til å gå mye mer på teater og ulike forestillinger nå fremover.

image5.jpg

I går var vi på Wallmanns Galla Premiere. Jeg hadde aldri vært på Wallmans før så jeg hadde ingen forventinger om hvordan det kom til å bli, jeg viste bare at det kom til å bli underholdning med middag. Fra første stund satt jeg med frysninger, for et show! Jeg anbefaler alle å ta turen innom Wallmans, det var helt fantastisk! Det er også en veldig fin plass å gå viss noen har bursdag eller skal feire noe annet. Enten noe på jobben eller privat.

Jeg fikk også helse på mange nye mennesker, blant annet Alexx Alexxander som mange av dere sikkert kjenner. Han er en utrolig dyktig illusjonist, som blant annet har vært med på Norske Talenter. Jeg skal opptre på samme arrangement som han 3.desember, noe som kommer til å bli veldig gøy.

image2.jpg
image3.jpg
image4.jpg
image1.jpg

Jeg er så glad for jeg har fått sjangsen å jobbe med Geir, han er så dyktig i alt han gjør, og ikke minst en veldig snill person. Føler meg veldig heldig :)

Ha en fin dag :)

Stine

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page