top of page

Roma


I sommer var jeg to uker i Roma på språkreise! Reiste med litt blanda følelser, viste absolutt ikke hva jeg kom til. Jeg reiste også alene, så var ikke minst spent på om jeg fikk meg "venner"! Men jeg hadde heldigvis ingenting å være redd for, for de to ukene i Roma var helt fantastiske. Fikk møte mange flotte, snille og fine mennesker som jeg er veldig glad for jeg har møtt.

Vi bodde midt i Roma by, så det var mye å finne på! Vi var også ute å spiste hver kveld, så det ble mye pizza og pasta for å si det mildt. Men fy søren hvor godt det er!!

Vi hadde også mye tid til å se oss rundt. Vi var å så blant annet Colosseum, St. Peter's Basilica, Tivoli, Catacombe. Roma er en fantastisk by, så mye vakkert å se!

Jeg var jo der for å lære italiensk, men man kan dessverre ikke lære italiensk på to uker.. Eller kan man det? Jeg fikk det iallfall ikke til, men jeg lærte utrolig mye uansett. Jeg var på nivå 0, men undervisningen var uansett på italiensk, noe som var et ganske stort sjokk for meg i begynnelsen. Var sikker på at jeg hadde havnet i feil gruppe, men det hadde jeg da altså ikke! Undervisningen var variert og god, så det var ikke kjedlig.

-På skolen, her med blant annet læreren min -

Har så mange gode minner fra denne reisen <3

Klem

Stine

Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page