top of page

Magic of the Musicals

Da er "Magic of the Musicals" turneen ferdig, og jeg sitter igjen med mange gode minner! Føler meg veldig heldig som får oppleve slike ting, og det er spesielt gøy at det har gått så bra. 4 av 5 steder var det utsolgt, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger og anmeldelser, SÅ stas! Her er noen bilder fra reisen.

-Phantom of the Opera-

- Prosjektkoret -

- Vi hadde to konserter i Sykkylven, en i Brattvåg, Kristiansund og tilslutt i Ålesund -

-Festiviteten i Kristiansund-

- Her blant annet sammen med pianisten Arnhild Vik, til venstre -

- Hele gjengen -

-Gode tilbakemeldinger er alltid stas-

Som sagt sitter jeg igjen med mange goder minner, og det er takket være Lindis Utgård som har vært ildsjelen bak det hele, og den musikalske lederen Erland Dalen.

Jeg har kosa meg hele veien, og det tror jeg resten av gjengen som har vært med har også gjort. Det har vært så gøy å jobbe med så mange dyktige mennesker, de flinke musikerene, det fantastiske koret, og ikke minst Mads Belden som imponerer stort! Det vært stas å få stå på scenen å synge den vakreste musikken som finnes, nemlig Phantom of the Opera og Les Miserables, tviler på det blir siste gangen jeg gjør det.

Stor klem

Stine


Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page