top of page

Kygo

Dette har vært vanskelig å holde hemmelig! Synge med Kygo liksom, hvem hadde trodd det?!

Fikk en telefon i slutten av september, og da jeg fikk spørsmålet trodde jeg ikke helt på det. Jeg har gledet meg noe ekstremt, samtidlig som panikken og nervøsiteten har kommet snikende av og til. Jeg har jo ikke akkurat sunget så mye slik musikk før, så å få denne sjangsen har vært både utrolig gøy og litt skummelt. Vet aldri hvordan folk reagerer, eller om folk vil like det. Men har heldigvis fått mange gode tilbakemeldinger, noe som er ekstremt kjekt og ikke minst veldig godt å få av og til :)

Nå kan jeg faktisk si at jeg er den første norske artisten som har opptredd med Kygo. Det må jeg si jeg er stolt over! Det er ikke ofte jeg sier det, så jeg har lagt janteloven til siden, men bare for en liten stund ;)

Vi opptredde med Stole the Show og Firestone, begge er sangene til Kygo.

ÅÅh - det var så G Ø Y !

Vi sang på Verftskonferansen i Ålesund.

Bilder: Norsk Industri og Event.no/Rune Haugen.

Flinke Charlotte Velle sminket og ordnet håret mitt før opptreden. Rart hvor mye bedre du føler deg når du får proffosjonell hjelp med sminken. Jeg kan bli en smule stesset før en opptreden, iallfall var jeg det før denne! Og da er det godt å ha noen som kan hjelpe deg. Det er jo viktig å føle seg vel på scenen, da blir man mindre nervøs også. Ikke bare er Charlotte utrolig flink, men hun er også en humørspreder. For ei dame!

- Hør Firestone her -

Les gjerne om opptreden her også:

Sunnmørsposten: http://www.smp.no/kultur/2015/11/06/–-En-stor-opplevelse-11777316.ece

Maxlokal: http://www.maxlokal.no/maxlokal-nyheter/maxlokal-nyheter-c34953l521/stine-sang-med-kygo-jeg-ville-helst-bare-staa-aa-glise#782

Ha en fin søndag og farsdag! <3

Stor klem

Stine


Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page