top of page

MGP 2016!


Da var dagen her. Dagen jeg endelig kan fortelle om MGP!

Jeg fikk vite om MGP 1.desember, dagen juleturneen sammen med Erlend startet. Jeg var på Vigra da telefonen ringte, og det boblet rett og slett over av følelser. Tårene rant og jeg klarte ikke å svare personen som ringte, jeg måtte bare gi fra meg telefonen for å samle meg. Litt morsomt å tenke tilbake på, men jeg får fortsatt problemer når jeg snakker om MGP. Det er så stort for meg og derfor er følelsene utrolig sterke, så sterke at det renner litt over av og til.

For det er virkelig en drøm som har kommet i oppfyllelse, og 19.januar fikk jeg endelig fortelle det til alle at jeg er med!

Jeg har vært ganske spent på denne dagen, hvordan vil folk reagere, vil de like sangen, klarer jeg å formulere meg rett på pressekonferansen.

Jeg stod jeg opp 0515 idag, jeg var satt opp først i sminken, men det var på en måte deilig å starte så tidlig for da hadde jeg god tid til å samle tankene og gå gjennom antrekket, for det er alltid et styr. Får alltid litt småpanikk rett før, så måtte ringe/tekste med stylisten Marthe Dahlgren for støtte og bekreftelse. Hun kom med gode råd, så panikken gikk heldigvis bort og jeg følte meg vel i antrekket.

Pressekonferansen gikk heldigvis bra, eller jeg håper den gikk bra. Husker ikke helt hva jeg ble spørt om siden jeg var så nervøs og spent! Det er rart med det hvor spent man blir på noe som varer bare noen minutter.

Jeg håper jeg klare å nyte hvert sekund av denne resten, for dette er en "once in a lifetime experience".

Så takknemlig for at jeg får oppleve dette!!

Stine


Commentaires


Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page