top of page

Musikkvideo

WOW, idag har vært en meget bra dag! Idag har jeg nemlig spilt inn min første musikkvideo, og dagen har vært perfekt fra morgen til kveld, og det er ikke hver dag man opplever det.

Startet dagen på BeautyHouse, fikk stylet håret og fikk på perfekt sminke, de er så dyktige på BeautyHouse, så anbefaler virkelig å stikke innom der! Følte meg som en prinsesse der jeg satt og ble tatt vare på, nesten litt som en diva (en snill diva da;).

- Sminket og stylet av flinke Amanda Florentine Hanssen -

Har vært litt spent i det siste, har jo aldri opplevd akkurat dette før. Et helt team har jobbet for meg i dag, og noen begynte med første location kl.07 idag, det er ganske sykt å tenke på. Meg liksom!?

Vi hadde med den fantastiske isdanseren Hilde Aaby, som virkelig imponerte stort!

- Vi hadde røklagt hele ishallen, det så virkelig magisk ut når Hilde danset -

- Den ene delen av musikkvideoen ble spilt inn i Jar-ishall, gleder meg til å vise dere -

Viss noen lurer så kommer det ikke til å vise så godt at det er i en ishall, det kommer til å se mye penere ut!

- Regi: Alexander Zwart - Kamera: Klaus Rødahl -

- Her med låtskriver Ingrid Skretting -

Andre delen av musikkvideoen ble spilt inn på fjorden forann en vakker solnedgang. Det var ved Henie Onstad kunstsenter, som ligger utrolig idyllisk til. Var først litt redd for å gå på isen, man vet jo aldri om den er helt trygg eller ikke, og jeg hadde heller ikke så lyst å falle gjennom isen og i verste fall dø. Nå er jeg kanskje litt dramatisk, men man må tenke på alle konsekvenser av og til, hehe. Men det var mange som gikk på tur på fjorden, så det gjorde det litt tryggere, heldigvis! Det var så fint der, og det er ikke hver dag man står utpå isen og synger i solnedgangen. Det eneste minuset var at det var aaalt for kaldt, det må ha vært nærmere -20, og det er ikke så praktisk for en sanger.. MEN tror jeg overlevde, har ikke merket til noe forkjølelse ennå iallfall.

Fikk dessverre ikke tatt noen bilder der, telefonen taklet ikke kulden..

Det er Moonlanding - a film and tv company As som produserer videoen.

Klem

Stine


Comentarios


Følg meg:
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • Instagram Long Shadow
Fremhevet:
Siste innlegg:
Gjør et søk basert på:
No tags yet.
bottom of page